Godmorgon gottfolk, eller man kanske ska säga goddag? Vaknade hur som helst med ett leende på läpparna. solen skiner, fåglarna kvittrar utanför fönstret & det är Valborg!!!! Bloggade ju inte igår men hände väll inget speciellt så. vaknade upp med Ingrid brevid mig. och på kvällen fick man fint besökt. gutt.

Idag då, VALBORG!! hehe. nä men blir att chilla lite nu på dagen. senare blir det att fixa sig & äta grillat. mums. och efter det drar festligheterna igång, hur nice?! Kvällen kommer bli awesome med världens bästa tjejer!
Hoppas alla får en braa valbog, Puss!

Hola. Har ni gjort en lördag som denna? Själv har jag hunnit med en sväng på stan & lite annat smått och gott. fick med mig ett par skor hem. gutt. blir snart att dra till maxi för att möta upp Ingrid. blir att handla massa gottigheter tills ikväll. så blir alltså en mys kväll med massa skräckisar & godsaker. awesome. Hoppas alla haft en bra lördag & att ni fortsätter att ha det. Puss!

Hola. som rubriken lyder är det fredag igen. för er som inte visste det alltså. hehe. och på måndag är det Valborg & det betyder bara en sak, paartyy!! Håller på att laga mat med pappi nu så blir alltså en hemmakväll för mig. skönt! Hoppas alla får en bra fredagskväll, Puss!

Hola amigos. sitter här framför datorn och gör ingenting. men får ialf lite fint besök snart. nice. har inte hänt något speciellt idag alls. skolan och prov. fick sluta tidigare idag med så +++ på det. Min kväll kommer att bestå av myys framför tvn & massa äckligt plugg. puss!

Hann inte blogga igår. är så populär så hann inte med. eller? nä faktist inte. orkade inte bara. busigt. Igår hade vi ialf nationella i eng. muntligt. gick helt ok. Och idag svenska läsförståelse. skönt att det är gjort. men har mycket kvar. matteprov imorrn. kill me. Min kväll kommer att bestå av plugg. och så klart top model, desperate housewifes och bigbrother. det äger. Puss!

Då var ännu en helg över. betyder bara en sak, back to hell. ser inte fram emot veckan alls. 3 prov. ja, ni hör ju själva.

Igår blev det ialf partyy på kvällen med gutt folk. kan sammanfatta kvällen med goa folk & blåmärken. när jag vaknade idag trodde jag att huvudet skulle sprängas. helt seriöst. menmen, efter en lyckad kväll så är det värt det! resten av dagen & kvällen kommer att bestå av myys & plugg. Puss!

Då var det helg igen. behövligt efter en fredag i skolan med 3 prov. dagen rullade på skapligt ialf och på kvällen fick man fint besök. nice. nu ligger jag ialf i sängen och ska snart sova. gutt. Godnatt Everybody!

  • Personer som långt innan bussen är framme klär på sig, plockar fram väskan och liksom "gör sig redo".

  • Random folk som lägger till en på facebook .

  • Folk som smaskar och glufsar när man äter .

  • Personer som inte kan vara tysta på ett prov, gungar på stolen, leker med pennan osv .

  • När jag vet att jag har 100% rätt och någon säger emot . 

  • Smala personer som säger att dom är tjocka, vill ni ha uppmärksamhet eller?

  • Folk som står i vägen och inte flyttar på sig, sjukt irriterande . 

  • Folk som spelar dumma, säger kommentarer som inte ens är det minsta rimligt..? 

    Ja, har är bara några av alla saker som jag stör mig på, skulle kunna fortsätta i all oändlighet men det orkar jag inte skriva & tror inte ni orkar läsa det heller. så får räcka med dessa. Puss!
haha, så jävla sant,  mig på pricken #dör

Hehe ojsan, har glömt bort bloggen. dumma Malin. fast gör inte så mycket eftersom jag inte har ngt roligt att skriva om. yes. Snart har ialf denna vecka passerat och inte långt kvar till Valborg. gutt. min "roliga" kväll kommer bara att bestå av plugg. hate my life. typ. skolan dödar mig inombords & ut. eller något. nä nu känner jag mig lite väl emo. inte bra. Aja puss!

Då var lovet slut & första dagen i skolan avklarad. skönt. Men mindre skönt att vi har 2 prov denna vecka. och veckan efter det drar nationella igång. 3 nationella på en vecka. inte okej! Just nu ligger jag framför tvn. kollar på Big Bang Theory. det äger. resten av kvällen kommer bara bestå av plugg. tråkig dag. kommer somna tidigt idag. Puss!

Blev tyvärr ingen utgång igår. blev istället en hemma kväll med spel & film. skönt det också, eftersom jag var så himlans trött. tror jag somnade runt halv 2 eller ngt? intressant att veta ju.

Vaknade runt 12 idag. gutt. hatar söndagar, dom är så tråkiga. min söndag kommer antagligen bestå av mest plugg. hate it. vill ha sommarlov. men en sak kommer att förgylla min dag, Kinamat! fybubblans så gott det ska bli. tillbaka till helvete imorgon också. kill me. Hoppas ni får en roligare söndag än moi, Puss!

Hallå där. Hade fullt upp igår så hann inte att blogga. igår blev det iallafall Kalmar på dagen med syster & på kvällen fick man fint besök. nice. Hittade inte så mycket i Kalmar men fick med mig 2 toppar hem från BikBok. Gutt.

Idag har jag inte hunnit med mycket alls. vaknade nyss, skönt. Blir väll ta att det lungt today & sen får vi se vad kvällen bjuder på. hoppas såklart på utgång!! skolan börjar ju på måndag så man måste ju passa på. suck. Puss!

Sitter hemma hos Ingrid med henne & Fanny. Nice. Hemmabio is the shit. Prison break äger. yesbox.

Jahapp, då var det onsdag. Snart har halva lovet gått. det suger. Gjorde inte mycket alls igår. utan var bara hemma och tog det lungt. skönt. Nu blir det att fixa sig lite för senare ikväll blir det att bra hem till Ingrid. Blir prison break maraton. Förvånade? ;) Ska även sleepa over där så bloggar mera när jag kommer hem imorgon!
Life is awesome right now, Puss!

Hallå där. Kom precis hem från att ha varit på bio. American Pie Reunion. Sjukt rolig film. Helt klart se värd! Nu och resten av kvällen blir det bara att ta det lungt. skönt. Hoppas alla fått en trevlig start på påsklovet. Puss!

Heeejsan allihoppa. Blev som sakt Kalmar igår. fett nice. Massa dunk & dans heela kvällen lång med dom bästa. Synd bara att Inte Norlie & KKV kom. jävla pussys. Men för att kortfatta det hela A W E S O M E K V Ä L L !

Vaknade vid ca halv 12 med Amanda brevid mig. helt döda. Men inte så konstigt eftersom vi kom hem vid ca kl 03.00 inatt. Dagen har bara bestått av massa chill & nu väntar jag på att maten ska bli klar. Skönt med påskolv? oyes! Resten av kvällen blir förmodligen bara att ta det lungt. Ganska seg. jao. Puss!

Bjuder på två bilder sen igår enjoy
Goddag everyone. kom precis hem från min faster efter lite påskmiddag med släkten. nice. älskar mat. Nu blir det att börja fixa sig inför kvällen. blir Kalmar trotalls. alla är fan bättre än O-hamn. that's it. Så nu blir det att börja peppa till en Awesome kväll med Ingrid, Amanda & Fanny, ni är för bra brudar! Hoppas alla får en bra lördag. för det kommer jag ha. Pusss!

Hallå everybody. Fredag igen gutt. fast känns som lördag. Vaknade vid 11 och sen kom Amanda hit en sväng, kollade på tvn & pratade myys! Hon åkte hem för circus en halv timme sen. Nu väntar jag på att Ingrid & Fanny ska komma hit. Då blir det maratoon. awesome. Och denna gången ska jag inte däcka hehe. Aja, nu vet ni var jag har gjort idag och kommer göra tonight. intressant, jag vet. Puss!

Sista dagen innan påsklovet rullade på braa. bara 3 lektioner och sen på idrotten dansade vi, lika kul som alltid. Fanny och jag är bäst. that's it. Efter skolan blev det att dra till simhallen en sväng med Evelina. gutt. älskar att bubbla och leka i spaceboolen (stavning?) hihi. känner mig som en 7åring.
Nu är jag ialf hemma & ikväll blir det bara att ta det lungt. Blir såklart att äta tacos. mums. love it. Och imorgon kommer bästa Panda hit. hihi hon är bäst. Äsch, bloggar mera tomorrow för nu svälter jag. Puss!

Måste bara säga att jag älskar påsken! Näst bästa högtiden efter julen. Älskar alla kycklingar & kaniner. vill bara gosa med dom. speciellt den vita fluffiga i bb hihi.
Chacha bloggen, Idag är det onsdag=en vanlig dag. Slutade dock vid kl 2. skulle till tandläkaren & på synkontroll. nice. Kom hem vid ca halv 4 och sen dess har jag bara tråkat. kill me. don't want to live. haha rolig jag är. nej ärlig nu, livet är awesome just nu! Inga bekymmer, gör att man blir glad, hakuna matataaa.

Väntar på att klockan ska bli 10 så att jag kan kolla på bb. helt beroende av det. seriöst. vill ha 24/7. men då skulle jag bara ligga och dega. det vill jag inte. Hoppas ni har haft en intressantare dag en moi. Puss!
Sometimes i wish i was someone other than me
Fighting to make the mirror happy
Trying to find whatever is missing




Ni såg säkert bilden jag la upp igår på en biljett till Norlie & KKV på lördag i Kalmar, sjukt pepp! Kommer bli hur nice som helst!! #Party all day, all night!

Hallå allihoppa! Vaknade nyss efter en härlig powernap. behövligt. skolan tar död på mig helt seriöst. Har ingenting att plugga på denna vecka heller. hur skönt?! As skönt :D kul att jag svarar på mina egna frågor. hehe. Nä men nu blir det att sätta sig framför tvn och stannar här resten av kvällen också. gutt. Hörs imorgon, puss!

Då var det den 1 april idag. Har ni lurat någon hittills? Själv lurade pappa mig att det var någon ute som vill träffa mig. tråkigt april skämt. fast gick faktist på det #akward. Emil, jag & Melissa satte massa tejp på alla kranar. sånt kallar jag humor. synd bara att jag glömde bort det. blev dyngsur.

Anyway, har nyss färgat håret mörkare. gutt. Resten an kvällen kommer bara bestå av plugg och myys framför tv=tråkig söndag. som vanligt. puss!