Hejsan. blev en spontan utgång igår med fina vänner. vara hemma hos Amanda hela kvällen & hade det najsigt=lyckad kväll! Nu väntar jag på att maten ska bli klar och har även matte böckerna framför mig. inte så nice. blir alltså en chill söndag, Adios amigos!

I remember when we broke up the first time
Seeing this is it, I've had enough, 'cause like
We haven't seen each other in a month
When you, said you needed space, what?
Then you come around again and say
Baby, I miss you and I swear I'm gonna change
Trust me, remember how that laster for a day
I say, I hate you, we break up, you call me, I love you

Oooh we called if off again last night
But oooh, this time I'm telling you, I'm telling you

We are never ever ever getting back together
We are never ever ever getting back together
You go talk to your friends
Talk to my friends
Talk to me
But we are never ever ever ever getting back together
Som rubriken lyder, tar helg redan idag. så himmlans nice alltså. 3 dagar i skolan och 4 dagar ledigt det tackar man inte nej till! blir antagligen att bara ta det lungt och njuta av ledigheten och sen får vi se om det blir någon utgång tills helgen :) nä, nu ska jag ta och kolla lite på Dallas och imorgon blir det att sova ut, så jäkla skönt, Puss!
Lite sent ute. eller aa en dag men iallafall. Igår fyllde Inge hela 17år! ;) så åkte in till stan igår efter skolan för en mysfika. nu är det bara ett år kvar tills du blir 18 ;) haha nä men massa grattis till henne! :)♥
Sitter och kollar på lite kläder och hittade denna snygga klänning på Nelly.com för endast 399kr. Blir troligen att beställa hem den, perfekt till fester och framför allt till nyår! #nirregurre 
Blev som sagt en myskväll igår med Emmy, Fanny, Amanda och Simon. as nirre! var faktist skönt med en chillkväll istället för fest för engångs skull :) innan jag skulle cykla hem så kollade vi på skräckfilmen "them", har nog aldrig cyklat så snabbt i hela mitt liv haha! 
 
Idag då? vaknade runt 11 och sendan dess har jag bara myst & kollat på film, enda rätta i detta höstväder! Nu blir det iallafall och plugga lite media och sen får vi se vad som händer. Puss!
 

gjorde ett försök att fixa om bloggen lite. gick inte så bra haha. har ingen aning om hur man bytet ut bilden xD annars då? dagarna rullar på bra och för första gången på längre blir det en myskväll istället för fest ikväll. behövligt!:) ska fixa mig lite nu och sen drar jag hem till Emmy en stund för en myskväll. Hoppas alla får en bra lördag, Puss!

Bild på en tatuering som jag vill ha!!

Beställde hem dessa 3 igår från Ginatricot för endast 129kr styck. ganska enkla men det är bra att ha det med! Så himmlans mysigt nu till hösten!

inte bloggat på ett tag nu så kände att det var dags. dagarna rullar på braa och än så länge är det inte så mycket plugg. sjukt gutt! I lördags blev det ferre hos Maja, sjukt rolig kväll trots att man skämt ut sig för alltid haha! Aja ska gå ut och fota lite nu, Puss!

Bild sen i lördags;

hola. vet inte ens varför jag bloggar längre. har ingenting vettigt att skriva över huvydtaget haha. veckan har iallafall rullat på bra och hade även mitt första prov i 2an igår. Gick kanon! annars händer det inte så mycket i mitt liv nu, taggar tills helgen och speciellt när vi ska hem till Ingrid om ett x antal veckor ;) väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan kolla på bonde söker fru. har heller ingenting att plugga på så (y) på det. (alltså tummen upp hehe) Puss!
Världens bästa lag, saknar! ♥

Var ett tag sen jag bloggade nu. i know. dom senaste veckorna har iallafall rullat på bra och allt är allmänt bra just nu. I går (fredags) blev det att vara hos Amanda för lite fest med slutade framför tv istället för mys och gottigheter.

Idag då? Kom precis hem efter att ha spenderat natten i björnhult hos Emmy efter en utekväll. blev en gaaalen kväll men sjukt lyckad!! Roligt med lite nytt folk och så :) man mår ju som man förtjänar idag haha, men tack alla för en braa kväll! Nu ska jag äta lite och sen chilla resten av dagen. Puss!

Bakishäng @emmys place!

Dom absolut finaste tjejerna + Fanny som tar kortet! <3 

Igår blev det som sagt Maskinen med dom bästa. så jävla nice alltså! var på fest i kolberga först och sen blev det bigbang. roligaste kvällen på länge och maskinen levererade!

Bara lördag idag, så himmlans gutt att det inte är söndag! men ikväll blir det en lugn kväll som spenderas framför tvn med massa gottigheter! Skönt det med, hoppas alla får en bra kväll, puss!