Kom hem för ca 1 timme sedan från att ha spenderat fredagen och lördagen med dom bästa tjejerna i Ingrids naajjsiga stuga! blev massa sol, bad, lekar, grillning och hade allmänt chill. så himlans underbart. skulle kunna stanna där förevigt helt seriöst. Tack tjejer för en underbar helg, och nu så taggar vi satan till Latitud nästa helg!! Aja, ska snart sova lite tror jag. helt slut. och imorgon blir det nog bara att ta det lungt. får se när jag bloggar igen. hehe. skulle igentligen lägga upp bilder sen dagen men eftersom alltingen är cp just nu så bjuder jag på en bild från midsommar på mig & Ingrid och en bild från igår :) enjoy
 
är visst väldigt seg på att uppdatera här. men inte hänt något speciellt dagarna som varit. mest jobb och chill. och igår var det dödens match Portugal-Spanien. pappa hejagde på Spaninen och jag på Portugal. FUCK YOU JÄVLA BRUNO. skjuter i ribban när det är på liv och död. Ronaldo skulle lagt den.... Portugal spelade bättre än Spaninen enligt mig men alla kan ju inte vinna :'(
 
Anyway, ska kolla på lite 90210 nu och sedan Degessi vid 5. min kväll kommer alltså att bestå av chill och imorgon väntar en ny jobbardag sen helg! har massor av planer men dom skriver jag mera om tomarrow ;) Puss!
varit lite seg på att uppdatera dom senaste dagarna. i know. men har haft fullt upp. i fredags var det ju som sagt midsommar. spenderade med tjejerna med grill och partyy! mycket lyckad kväll trots vädret. sov hos Amanda från fredag till lördag. på fredagen blev det bara att ta det lungt=bakfull. sov hela dagen eftersom jag sov max 3 timmar i fredags? haha dör.
 
Idag då? söndag igen. lika tråkigt som alltid. men denna söndagen var bra för den har spenderats i Kalmar, the big city med päronen. blev att shoppa och äta kinamat, mums! fick iallafall med mig 5 toppar, 2 shorts och en bh hem. så himmlans nice alltså. resten av kvällen blir det att ta det lungt för imorgon börjar en ny jobbvecka= måste gå upp tidigt igen. buhu. men saknat jobbet lite över helgen faktist :') Aja, Puss!
 
Bild på mina nya inköp;
Grått linne- Bik Bok 99kr
Rosa shorts- Cubus 149kr
Jeans shorts- h&m 249kr
Blommigt linn- (brevid shortsen) Gina tricot 99kr
Blommig linne- (nedre raden) h&m 99kr
Blått linne- h&m 79kr
Vitt spetslinne- Bik bok 99kr
Bh- Gina tricot 99kr
Då var min första vecka avklarad på Dejegården. stortrivs. ungarna är så underbart söta! kommer sakna dom när mina 4 veckor är avklarade. inte bloggat så mycket denna vecka. men har bara jobbat och njutit av det härliga vädret.
Nu är iallafall grillen tänd så blir alltså en hemmakväll med massa bad. livet är för underbart ibland. och imorgon är det midsommar. som jag har längtat. min midsommar kommer att spenderas med dom bästa tjejerna. blir grill, lekar och sååklart partyyy på kvällen. hur nice?! aja, hoppas alla får en bra kväll, Puss!
hola. idag var det min första dag på Dejegårdens förskola. efter en dag så känner jag redan att jag trivs. får ju spela fotboll och leka hela dagarna. eller ahh 4 timmar då. inget man säger nej till ;) tog också bort min tandställning idag som jag tror alla fattat. så jävla nöjd är jag. aldrig varit så hära stolt över mig själv haha. nej men nog om det. ska kolla lite tv nu och sedan blir det sängen. för imorgon väntar en ny arbetsdag. Puss!
Börjar jobba redan imorgon. kommer nog bli skojj! bara att jag inte får någon sovmorgon på 4 veckor. det suger. ska även till tandis imorgon vid kl 8. så imorgon står min alarmklocka på 06.15. fuuuck. men ska bli så jääävla gutt att få ta bort tandställningen efter att ha haft den i ca 1 år och 2 månader. lyckligare än någonsin. kommer bli så fin på midsommar. haha. nej men känns som jag kommer att gå och le hela tiden. tänk mig i spik raka tänder?? :')

Men nog om det, kollade nyss på 21 Jump Street, sjukt bra film faktist. blir väll att hoppa i säng snart med. ska ju som sagt upp skapligt tidigt imorgon... Så bloggar mera när jag kommer hem från jobbet imorgon. var tyvungen att skriva det. nu känner jag mig vuxen. typ. och såklart kommer det upp en bild på moi with out min tandställning ;) LYCKLIG. haha Puuusss!

Bild från i fredags på dom allra bästa, + fanni som tog kortet :*

Äntligen sommarlov, så jävla skönt. gårdagen var as nice med lite avslutning i skolan och sen party på kvällen. blev lite grillning med bästa tjejerna här och sen partyyy! hur nice som helst.

Vakande för inte så länge sen. blev visst lite sent igår. var hemma vid kl 4, ups. blir nog en lugn kväll med massa chill, förhoppnigsvis? aja bloggar mera senare eller imorgon. Puusss!

helt sjukt vad tiden har gått snabbt. kändes som att det var igår vi satt första dagen i aulan på upprop. kanske inte precis så. men nästan. värsta braklunchen idag i skolan. gottigt. hade bara en lektion idag och sedan blev det stan en snabbis för lite ärenden. är hemma nu och peppar tills imorgon. kan inte fatta att det är sommarlov imorgon asså. helt sjukt. aja ska kolla på lite fotboll nu. bloggar mera tomarrow. Puusss!

Suger på att blogga. men finns inget intressant att skriva om. det suger ännu mera. hade iallafall sista provet igår. hur nice som helst ska ni veta. har heller inte haft några vanliga lektioner denna vecka. utan bara fått reda på betyg osv. guttans. Imorgon har vi bara två lektioner och på fredag är det sommarlov!!!:D:D Puussss!

Bild från i somras;

Hejsan allihoppa. lördag igen, känns som söndag. igår blev det som sagt lite student firande för Melissa. mycket lyckad kväll med trevligt folk! Vaknade vid kl halv 1 idag. helt död. och mitt golv var helt kladdigt och luktade massa öl. usch. haha. Inte gjort mycket alls idag än så länge. bara tagit det lungt. åt lite nyss och resten av kvällen blir det bara att ta det lungt. inte varit ute och festat på snart 5 veckor. döööör. men taggar som sagt till skolavsutningen!!! Puss

Blogg.se suuuuuuuger så här hårt. as segt att ladda upp bilder. så ni får nöja er med en bild på mi familia. såå söta. finns yttligare lite bilder på min facebook.
hejsan kära vänner. gick upp som vanligt för skulle till skolan. när jag kom dit vid 10 så hade vi bara en lektion sen var alla inställda. hur nice?! så nu är svenska provet avklarat. kändes helt ok! efter stan blev det stan en snabbis. köpte lite studentpresenter till Melissa. sen jag kom hem har vi fixat massa tills imorgon och jag har sovit. sköönt. ska snart äta lite och sen ska jag iväg och sola en sväng. Imorgon vet ju alla vad som händer, studenten 2012. så blir lite partyy här hemma. Hoppas alla får en bra student och att det inte regnar!! Pusss



Så himla hemsk film. Kunde inte hålla tillbaka tårarna. Canser är fan det värsta som finns! :( & För er som vill vara med att rädda liv, kolla på videon och skänk pengar till cancerfonden.
hola. kort skoldag idag med inga lektioner. hade istället klassensdag med lekar osv. blev även att kolla på SAS. man blir lika besviken varje år. så himla tråkiga låtar! annars var dagen helt ok. ska snart äta lite grillat. haha as nice väder för att grilla eller? resten av kvällen blir det plugg och tv såklart. Puss!
fan alltså börjar snart gråta. det är juni och vädret suger. poolen är det bara 12 grader i. hate my life nu alltså. men iallafall nu ska jag slutar vara emo. Igår blev det en hemmakväll, booring. måste fan festa snart. för länge sen alltså. haha nu låter jag säkerts som en liten fjortis men så är det. TAAAGGGA SKOLAVSLUTNINGEN!!!

Idag då? har inte gjort någonting alls idag. hatar söndagar alltså. så jävla tråkiga, helt meningslösa. åt nyss lite pizza iallafall och ska kolla lite på Pretty little liars nu. Och ikväll blir det såklart Big Brother finalen HEJA AMANDUS!!! :D tycker igentligen att Marcelo, Camilla eller Lars skulle vunnit. men av dom som är kvar är Amandus helt klart bäst!! Puss på er.
Ganska chill dag med massa håltimmar och bara 2 lektioner. nice. hade även samhälls prov sista timmen + kursprov i samhälle. gick väll sådära. hoppas på att jag blir godkänd iallfall. har skrivit klart min uppsats om ondska nu så ska vara skicka iväg den sen är jag ledig från plugg hela helgen!!! glad tjej.

Ikväll då? haha nä men tror det blir en lugn kväll med god mat och myysframför tvn. om annat så bloggar jag mera ikväll eller imorgon. Hoppas alla får en bra fredagskväll, Puss!