hola. har igentligen inget spciellt att skriva men känner att jag måste skriva något. nu är det iallafall söndag igen och helgen har rullat på bra. mest slappat och peppat tills nyår som är imorgon!! efter massa bök och stök så är äntligen nyår planerat så jag hoppas att det kommer bli nice!! Vi ska iallafall hem till Maja först och äta tre rätters middag med alla tjejer och sen drar vi vidare. nä nu ska jag sätta på en film och hoppas på att kvällen går snabbt! Puss
tja , kom precis hem från en del dag i Kalmar med mamma och Melissa, det var ju som sagt den årliga mellandagsrean. fick med mig hem 5 tröjor, en bh och ett halsband, nirregurre. nu ska jag ta och rensa garderoben och sen blir det att chilla hela kvällen, puss!


Nu är klockan över tolv och det betyder att det är julafton!! helt sinnes vad detta år har gått snabbt, känns som det var igår det var julafton sist, typ så haha nä men nice för vill ju ha sommar och fylla 18 nuuu! bara 130 dagar kvar haha. men iallafall, i fredags blev det en spontan utgån med Olga, Ida och Matilda. nice kväll fast det slutade med kaos haha! idag har vi haft "lilla julafton" här hemma med familjen som är en tradition för oss. ätit lite julmat, öppnat några paket och spelat bingolotto. jävla skit spel alltså!! var as nära på att vinna 750 000 och en resa till New Work. alltså åhh vad avis jag blir på alla andra! :( Nu blir det iallafall att hoppa i sängen och invänta morgonen för då blir det julfirande hos faster. God jul allesammans! :) 
Som rubriken lyder, idag tog oscarsgymnasiet jullov! så himlans nice. dock tycker jag tiden gått alldedes för fort och har knappt inga julkänslor alls. tänk egentligen, nu har vi gått halva gymnasiet, alltså sinnes vad tiden flyger iväg. men nog om det. hade ju lite julavslutning idag med film, vollyboll och julklappsutdelning med klassen fick det största paketet mohaha! Nä nu ska jag hjälpa pappsen med maten. Puss ♥
 
hola. hur är det med er? själv är det bara bra! i fredags blev det att bara vara hemma och mysa. skulle ju inte skada med en pojkvän då haha #foreveralone. Och igår blev det en spontan utgång med fina Olga. det är spontant som ger! blev iallafall en nice kväll! Idag har jag typ bara pluggat, bäddat rent sängen och nu ska jag snart färga håret. måste ju vara lite fin tills jul & nyår. Aja hoppas alla haft en bra helg, Puss!
Har lite media nuu, guttans! håller på att spela in en film med Emelie och Elise! :) 

Som alla redan vet så är det 12/12/12 idag, ganska coolt faktiskt! var ett tag sen jag bloggade men blev iallafall frisk i lördags och det firade jag med en utgång med brudarna, haha! Det var nice. annars händer inte så mycket, lucia imorgon. det är sjukt vad tiden rinner iväg. sinnes. nä nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det sängen, puss!

skrev ju att jag mådde bättre i tisdags men tydligen inte, på kvällen fick jag 39 graders feber och natten är inte att snacka om. knappt sovit någonting och har svettats och frusit. åååhhh detta suger! Har fortfarande 39 graders feber och har inte kunnat ätit något på hela dagen. kan varken äta eller dricka, kan inte ens prata utan att det gör ont. fuck my life. imorgon blir det iallafall sjukhuset för att kolla om jag fått halsflus eller kötelfeber. snälla Gud jag ber dig, låt det inte vara kötelfeber!!! nu ska jag gå och lägga mig och tjula lite. Hejdå :( 
hola. varit hemma hela dagen för mådde piss idag på morgonen. men mår iallafall bättre nu som tur är!! snön har fallit ner hela dagen, vi kommer ju bli insnöande snart. Hallå Narnia! 
 
Nä skoja bara, men tänkte berätta lite vad som hänt i veckan eftersom jag inte bloggat. i lördags blev det Kalmar med Ingrid på dagen och på kvällen så drog jag & Olga på ferre. Sjukt lyckad kväll faktist! :)
Fick även reda på mitt matteprov igår, fick faktiskt E. så himla glad! jaja jag vet att det suger egentligen, men jag är faktist sjukt dålig på matte...
 
Nä, nu ska jag plugga lite matte eftersom jag har prov på torsdag, Puuss!