Hissar nelly.com för dem har sjukt snygga kläder till ett ganska bra pris. Brukar handla alla mina klänningar & klackskor där. De har alla typers av märke. Vissa plag är sjukt dyra och visa sjukt billiga. Så checka sidan genom att klicka på bilden nedan. Nelly.com äger, så är det bara!



Folk som gör att för att förstör föra andra- Förstår mig verkligen inte på folk som verkligen gör ALLT dom kan för att förstöra för andra, så fort dom lixom ser att det går bra för nån så måste dom lixom försöka få den att känna sig dålig osv. Kan man inte bara unna någon annan att vara glad? blir så sjukt trött på detta.. jag menar hur bra självförtroende kan dom personerna ha som gör så?

Kom precis in för från att varit ute med Lexie en stund, världens underbarast hund fast jag är lite taskig mot henne ibland haha! Klockan är straxt 5 så blir att äta lite nu och ikväll blir det bara massa plugg & såklart biggest loser finalen, taaggad!! Puss


Ja, mitt drömbröllop skulle se ut precis såhär! Tänk vad mysigt att gifta sig i solnedgången, men en underbar kille och på en underbar ö, Hawaii kanske?! ;) Skit samma om det kostar flera tusen, mitt bröllopp ska fan vara som på bilden ovan, skulle nog vara världens lyckligaste då! :)

Var inne på Lindex idag och kollade på bh:ar och fanns nääästan bara bombshells med massa saker i. Ja visst, håller helt klart med om att dom är snygga, bekvämna och brösten får en "bättre" form. Men tänkt när man ska ha chickachickabombom då? ;) Lixom när man ha bh på sig så har man värsta bomberna och sen när bh ska av så poff så är dom borta? (I vissa fall) Liiite kul tycker jag! Skulle själv aldrig köpa en sån tror jag eftersom man "lurar" killen och IBLAND ser man sån jävla stor skillnad på vissa, och det ser bara konstigt ut. Så, nu vet ni ialf vad JAG tycker, puss!

Hallå allihoppa! Kom precis hem från stan med Amanda och Johanna, blev att ta en fika på Nilssons och fick även med mig ett par jeans hem från Jc för 499kr, glaad tjej! Nu blir det att äta lite och sedan kolla på biggest loser!

Här kommer två bilder sen dagen enjoy


"Love is not a maybe thing. You know when you love someone." -Lauren Conrad.
Då var även detta lov slut, tycker att bara tiden flyger iväg? Om man tänker efter så är det bara ca 3,5 månader kvar till skolavslutningen, guutt! Skolan idag var allmänt seg & jag var allmänt seg, är så sjukt skoltrött så det finns inte, blää! Är ialf hemma nu så blir att ta en powernap och ikväll blir det mys framför tv, skönt att inte ha någongting att plugga på!







Haha sött! Bild sen i lördags på dom bästa, love u girls!

Sitter & kollar på film och hela familjen är samlad, myys! Först gången jag mobilbloggar så får se hur det blir hehe. Men nu börjar filmen så puss!


- Klackskor 249kr
- Väska 199kr
- Halsband 149kr

Igår blev det som sagt Björnstammen med dom bästa! Sjukt lyckad kväll/natt! Dansade och sjöng hela kvällen tills vi var heelt döda. Kan inget mera än att säga att kvällen blev A W E S O M E , tack brudar!

Tog några kassa mobil bilder, men denna får väll duga, finns flera bilder på min Facebook!


För det första skulle jag helt klart resa jorden runt och shoppa massa kläder osv osv! Tänk vad härligt att kunna köpa precis vad man vill utan att behöva tänka på hur mycket pengar man har att spendera!! :D Sen kanske jag skulle vara liiiite snäll & skänka lite pengar till såna hära jävla välgörenheter eller vad fan det heter?! Men bara kanske.. för det är ju lixom MINA pengar! ;)





Som rubriken lyder, ikväll blir det att dra till metropol i Hultsfred med dom bästa, Amanda&Ingrid för att kolla på Den svenska björnstammen. Sjukt taaggad! Känner på mig att kvällen kommer bli awesome, syns där folket!

Hmm... Måste man bara välja en person? isåfall ändrar jag på det mohaha! Just nu skulle jag vilja träffa alla vänner och bekanta i USA! för dom som inte vet det är mamma från USA så det är därför jag känner massa där. Var så sjukt länge sen man såg dom, var där och hälsade på sista gången 2008 så tycker verkligen att det är dags snart igen! Och sen även alla nära & kära som gått bort, speciellt morfar & mormor! Saknar dom.

Kom precis hem från Johanna efter en myskväll framför tv:n med henne och Amanda! :) Kändes att det behövdes eftersom jag inte var så pigg igår, stackars lilla mig! Aja, nu blir det att dejta kudden så bloggar mera tomorrow! Puss&godnatt
Jag är trött på denna bitande kyla nu...Jag längtar till sommaren. Jag vill ha blå himmel, sol o värme, kunna bada i det klarblå vattnet, ha mysiga grillkvällar med dom bästa, galna fester, kunna ha korta shorts och linne, använda min nya klänning som jag besällde igår, Latitud 57, Rix fm festivalen.. osv osv. Skulle kunna fortsätta i år med alla saker jag längtar efter! Det enda jag vill ha nu är sommar!!


Beställde hem denna klännig nyss från bonprix.se för bara 199kr, Glaaad tjej! Kan lova er att denna klänning kommer att användas flitigt i sommar!! "happyface"
Kom hem från Ingrid för inte så länge sen efter att ha sovit där efter ett kvällsåk i Aboda. Gick faktsit mycket bättre än väntat, i börjar var jag helt kass haha. Men sen var jag king i backen, svär! ;)
Tack brudar för en undarbar dag, ni är bäst!

Bjuder på några bilder från igår kväll, enjoy
En sak som jag bara måste göra (någon vacker dag) är att resa jorden runt! Kanske blir lite svårt att uppfylla med det är ialf att mål att sikta till! Tänk att åka till Hawaii & ligga på standen hela dagarna & simma bland delfiner, till USA och kolla på massa sevärdigheter och London och shoppa osv osv. Vilken upplevelse det skulle vara! :)

Så, detta är alltså min största dröm, vilket jag aldrig tror kommer gå i uppfyllelse :( 









Håller på att fixa mig lite för snart kommer Amanda & Ingrid hit, och sedan drar vi vidare till Aboda Klint för att utmana ödet... eller ialf jag haha! Blir lite extra mysigt eftersom det är kvällsöppet!
Blir även att tillberinga natten i Påskallavik hemma hos Ingrid, guttans! Känner på mig att kvällen kommer bli awesome, hoppas bara på att jag kommer hem hel utan några brutna ben!!

Kanske blir en repris från förra året?! hahah dör.
Finns faktist ganska många låtar, kanske inte som får mig att gråta precis men att tänka på en speciel stund i sitt liv så aldrig kommer komma tillbaka. Tillexempel love me tender med Elivs Presley får mig att tänka på mormor & morfar eftersom det spelades på mormors begravning.
Sen finns det ju massa låtar som påminner en om förhålladen som tillexempel black and yellow, freedom osv.

Ja, detta var alltså lite kortfattat om olika låtar.







Typ av kilar jag fallar för;

Jadu, det var en bra fråga.. haha nej men är faktist inte så jätte petig. Det första man ser hos en kille är ju utsidan så det har faktist en stor betydelse för mig. Men insidan är ännu viktigare! Man vill ju lixom inte ha en skitsnygg kille som beter sig som ett svin, då vill man ju hellre ha den lite midre snygga som har ett hjärta av guld? haha, ni fattar säkert vad jag menar!
Men alla är ju lite extra svaga för olika saker, så som jag. Jag är extra svag för killar med brunt eller ljust hår & blåa eller gröna ögon! Sen får dom gärna vara lite äldre och längre än mig! Vilket kanske inte är så svårt? haha. Men det absolut viktigaste är insidan trottsallt.. Dom ska vara snälla, omtänksamma & framför pålitbara!

Så nu vet ni ialf liiite om vad jag fallar för!





Känner att jag får lite bloggtorka då & då, så tänkte köra det hära nu i 12 dagar framåt! Enjoy


dag 1 – typ av killar jag faller för.
dag 2 – en låt som får mig att gråta.
dag 3 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 4 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 5 – en person jag vill träffa just nu.
dag 6 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 7 – bild på mig och min bästa vän.
dag 8 – mitt drömbröllop.
dag 9 – någonting jag ångrar.
dag 10 – min favorit film.
dag 11– min favorit årstid och varför.
dag 12 – min favorithögtid.

Som rubriken lyder, idag är det första dagen på lovet & bara en vecka kvar till skolan börjar haha. Har inte gjort mycket alls idag, lite senare blir det att åka hem till bästa Amanda för filmkväll och såklart bigbrother! ;D
Har väll ingentligen ingenting vättigt att skriva.. men nu vet ni ialf vart ni har moi tonight! Puss/Malin
Inte gjort mycket alls idag, vaknade vid kl 12 och sedan dess har jag bara chillat. Har varit sjukt seg hela dagen och har sån jävla träningsvärk sen igår haha! :(
Blir ialf att kolla på film nu, först Red state och sen The hunter. Hoppas dom är bra! Är förövrigt jävligt glad eftersom det är lov, skoltrött? oyes! Aja, Puss/Malin
I'm not gonna need you if I fall
and I'm not gonna miss you
not at all so why, why do I cry?
Igår blev det som sagt myys med dom bästa och sendan att sova där! Blev att gå upp vid kl 9 för att Ingrid skulle hem och jag & Amanda skulle till stallet och rida :) Sjukt länge sen så det var gutt!
Hahah bästa var när vi galopperade och jag var bakom Amanda, helt plötsligt så flyger en isbit upp från Musse och träffar mig rakt i huvudet, asså hahah skrattade så mycket så jag var nära på att trilla av!

Tack brudar för ett underbart dygn!

När jag kom hem blev det att sova en stund, sjukt trött! Men nu är jag ialf vaken idag. Har inga planer vad som händer tills kvällen än(?!) Men det märker vi sen vart jag tar vägen! Puss/Malin 

Blid på mig & Mickey. Sjukt go häst! :)
Äntligen lov och det firas med fredagsmyys med Ingrid & Amanda, guttans! Förövrigt så äger livet haha nä men bloggar mera tomarrow, puusss/malin

tjeeeeeena fuckers, besök bästa blogg i blogghistorien hehehhehe, eller? ingriidmeliin.blogg.se  bye fuckers

Frågor om dig själv
har du några piercingar? vart? - öronen och naveln
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon
väljer du filmkväll framför utekväll? - Sometimes, sometimes not.
vad tycker du om med dig själv? - Inget, haha nää men jag vet inte riktigt.
din sämsta egenskap? - kanske att jag har såna jävla humörsvängningar?
är du dag eller nattmänniska? - hmm.. både och.
vad har du på dig just nu? - mysbyxor och myströja

Tio frågor om kärlek
är du i ett förhållande just nu? - nope
har du varit kär på riktigt någon gång? - yes
är du oskuld? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - sometimes
hur många har du varit riktigt kär i? - 3
vad för sorts killar faller du för? - jadu bra fråga, men dom ska ialf vara snälla, roliga och omtänksamma.
har du kysst en kompis någon gång? - inte vad jag kommer på nu ialf? tror inte det ialf.

Tio frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - tror ingen någonsin kan veta EXAKT allt om en, eller?
vem saknar du mest just nu? - måånga
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Ingrid maybe? haha
vem krama du senast? - Amanda
vem står dig närmast? - Min familj och mina vänner!
vem vill du träffa oftare? - vet inte
vem är mest partyprisse? - Haha många!

Random
sover du med dörren öppen eller stängd? - stängd
har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - nix
skulle du vilja vara berömd? - säg ngn som inte skulle vilja vara det?!
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - nope, eller bara min familj då haha.
skulle du ha sex med den perspnen du senast fick sms av? - nej haha! gillar killar bättre.. ;)
brukar du tänka innan du talar? - ibland, ibland inte..
känner du någon som är oskuld? - yes
skulle du vilja tatuera dig? vart? - skulle vilja ha en till i nacken!
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja
tror du andra tycker illa om dig? - några måste ju göra det, man kan ju inte vara omtyck av precis alla ;)

God day everyone haha nää skoja, just nu sitter och framför darorn med varmchoklad och samhällsböckerna i famnen, suck. Började skolan vid 10 idag och slutade vid halv 1, oroligt skönt!
Denna dag blir lika tråkig som alla andra, tvtittande och plugg. Men bara en dag kvar i skolan sen är det helg och soprtlov, kan inte bli bättre! Aja, detta var allt för mig denna gången, Puss/Malin

Denna snygga jumpsuit hittar ni på Nelly.com för endast 199kr. Och jag kan lova er, den ska bara bli min!
Sovmorgon idag till 10, fast måste erkänna att dagen gick sjukt segt.. men snart är det helg så nu får man ta och stå ut morgondagen också! Efter vi slutat blev det att dra in till stan och köpa hårfärg iallafall och nu så är man äntligen hemma igen, sköönt! Blir en lika tråkig kväll som vanligt med massa plugg, yes skolan suger ass!
Aja, bloggar nog mera tomorrow gullungar. Puss/Malin

Bild sen igår :*


Idag är det som sagt alla hjärtans dag, ingen speciell dag så eftersom man inte har ngn att fira den med haha!

Forever alone typ haha nää men efter skolan blev det att dra in till stan med bästa Amanda för att fika, myys! :) Slutade vid 14.40 idag eftersom lektionerna var inställda idag med, guttans! Nu är jag ialf hemma så nu blir det att äta och resten av kvällen blir det chill & plugg, Puuss/Malin
Slutade vid kl 13.20 idag eftersom alla våra lektioner på eftermiddagen var inställda, fan så gutt! Fast mindre gutt att jag har jobbat med Samhällskunskapen & skrivit CV enda sen jag kom hem..  Men nu är det ialf klart såå nu blir det att ta det lungt restan av dagen/kvällen, sköönt! Puusss/Malin
Igår (lördag) blev det att ta det lungt hela dagen och senare på kvällen blev det att dra ut. Orkade bara inte sitta hemma och glo haha :) men blev ialf en lyckad kväll!!

Kom hem för inte så länge sen, så nu och resten av kvällen blir det bara chill och plugg. Är så sjukt trött så det är verlikgen behövligt! Har väll inte så mycket mera att skriva igentligen, men nu vet ni ialf varit ni hade mig denna helg! Puuss/Malin
Awesome kväll igår med dom bästa girlsen! Blev att kolla på film, prata och äta massa gottigheter! Tack för en underbar kväll, detta ska verkligen göras om snart! :)
Passar även på att slänga upp en bild sen igår;

Nu är klockan straxt 3 och har inte gjort ngt speciellt idag, bara sovit guttans! Har inga planer än så länge till kvällen, men får se vart jag ska hitta på! Så bloggar antingen senare eller imorgon så håll utkik! Puss/Malin

Jahapp då var det fredag igen, entligen! Alltid lite gutt med helg oavsätt vädret!

Kvällen kommer bjuda på massa trevligheter så som middag med familjen och senare blir det att åka hem till Amanda för fredagsmyys med girlsen! Låter som en perfekt fredag i mina öron ialf! :) Så nu vet ni ialf vart ni har mig ikväll men finns ju alltid på mobilen 070-3614656! 
Bloggar nog mera imorgon eller något, puss/Malin

Bild sen idag i skolan





Dessa 3 underbara sommarklänningar hittar ni på Nelly.com för endast 179kr styck! Hur söta som helst att ha till sommaren och finns i 7 olika fäger! Lovar er att jag kommer ha flera stycken av dom hära i min garderob någon dag!! :)))

Våran första lektion var inställd så började vid 10.45 idag, så hade bara 3 lektioner idag, guttans!
Har precis kollat klart på biggest loser så nu sitter jag och jobbar med religionen och historian, suck..  Men det är bara att ta tag i det för imorgon är det fredag och har massa roliga planer! Men skriver mera om det imorgon, Puusss/Malin

Bild sen nyår med bästa!
Some day I’ll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That’s where you’ll find me”

Inte gjort mycket alls idag förutom att varit i skolan, gymmat och tagit det lungt, skönt!

Kom nyss ut från en varm dusch så nu blir det att göra varm choklad och sedan blir det att vänta på att bästa twin ska ringa, hihi! Har väll ingentligen ingenting vettigt att skriva men tycker att ni kan kolla in Amandas blogg; http://www.nattstad.se/amandawalder och även följa mig på Instagram; xxmaaalin :)) Puusss!


Kolla på dom 3 prickarna ovanför näsan i 10 sek, titta sen upp i taket. Kisa lite med ögonen så ser du bättre.
Fyfan jag trodde jag skulle döö när jag såg det första gången, sjukt läskigt :o
Då var det ännu dags för en ny skolvecka, jippie-.- Hade trååkiga föreläsningar hela förmiddagen om typ jesus? sööög! Men gick bara till kl 2 idag för skulle till tandläkaren vid halv 3 och där fick jag goda nyheter :D

Sen jag kom hem har jag bara sovit typ, sköönt! När jag vaknade kom mamma in med 2 nya tröjor och ett par shorts som hon beställt hem åt mig, sa att jag tyckte var snygga för ngn dag sen och sen gick hon och köpte dom åt moi, hur söt?! :D hihi tack mammi!!
Aja, nu blir det ialf att kolla på biggest loser och restan av kvällen blir att chilla, guutt! Puss/Malin
2 bilder sen igår kväll;



Orkade bara inte sitta hemma helt själv igår kväll så blev att dra ut! Tack allihoppa för en lyckad kväll! :)
Skulle igentligen åkt skidor idag, men dumma Amanda kunde inte sen! :( Så idag blir det bara att vara hemma och ta det lungt, blir även att plugga på spanskan och naturkunskapen, blää! Hoppas ni får en roligare söndag än mig ialf! Puss/Malin
Blev en undarbar fredag igår med världens bästa twin, love u!
Så passar på att slänga upp en bild sen igår;


Idag är det alltså lördag & eftersom både mamma, pappa och melissa ska iväg ikväll så är jag home alone tonigt! Scary med ändon ganska chill :) Har inte en aning om vad jag väntar mig senare ikväll men det får vi se, så bloggar nog senare idag eller imorgon! Puusss/Malin
Hade ju matteprov idag dom sagt och gick inte så bra om man säger så, fyfan vad jag hatar matte asså! Men historia läxförhöret gick däremot kanon!

Idag är den fredag igen så ikväll blir det att äta enchiladas och ha fredagsmyys med Amanda som kommer hit lite senare. Blir att kolla på film och äta massa gottigheter, låter som en perkekt kväll i mina öron i detta jävla snöoväder! :( Aja, bloggar nog mera imorgon, puusss/malin
Hade ju som sagt sovmorgon idag, gutt! Så efter skolan drog jag och solade, hehe tror det blev liiite för länge eftersom att jag ser ut som en liten rosa gris i antiktet just nu haha (;

Har väll ingenting speciellt mera att skriva. Ikävll blir det bara att ta det lungt framför tvn, det är ju torsdag och det betyder att alla bra serier går idag! Blir även lite plugg på matten eftersom vi har prov imorgon och historian som vi har läxförhör på imorgon med... Puusss/Malin
Skolan idag som vanligt men hade bara 2 lektioner för sen skulle vi gå på teater, världens sämsta och fulaste någonsin haha. Kom hem för inte så länge sen efter att ha varit i simhallen med Amanda :)
Blev att simma massa längder, bubbla och även leka, ibland så måste man få betè sig som ett barn (;

Nu är jag ialf hemma och är helt slut, så nu blir det att äta lite ananas, plugga lite och sedan blir det att dejta kudden, gutt! Juste fan, har bara 2 lektioner imorgon med så börjar vid 12.10 guuttt! Puusss/Malin