hej kära vänner. hade en såndära tråkig friluftsdag(?) idag. + att jag har varit på dåligt humör hela dagen. vet inte varför. men så är det iallafall. när jag kom hem blev det att plugga lite. sen kom Evelina hit och gjorde dagen mycket bättre. hon åkte nyss hem efter en dag/kväll med massa prat. om gamla minnen osv. går inte att beskriva hur mycket jag saknar sommaren 2009/2010 alltså, oförglömmligt! :(

Aja, ska väg plugga lite nu och sen måste jag sova. hoppas på att jag vaknar på ett bättre humör imorgon. Puss!
Bild på Melissa och mig i unga dagar! :) har typ as dåligt med bilder. tar inte bilder så ofta längre. kanske därför?


hola. måndag igen då. vilket betyder tillbaka to hell. skolan rullade på otroligt sakta med ett prov första lektionen. vem är igentligen så dum och lägger ett prov första lektionen på en måndag?! bra fråga det där asså. efter skolan blev det stan med mammi en stund. fick med mig en bikini hem. känns skönt med lite spontana köp då&då.

Är hemma nu och ska bara kolla lite på Samhällen. har två samhällsprov på en dag. kan ju undra hur lärarna tänker ibald alltså... Hoppas ni haft en bättre dag än mig, Puss!

Vilket underbart väder alltså!! vaknade vid kl 11 idag och var ute i solen enda till kl 4. så har alltså bara badat och solat idag. så himla nice. ser ut som en kräfta nu. hoppas att det lägger sig tills imorgon annars blir det akward. blev att äta grillat idag med. nästan det bästa med sommar alltså! förstår inte hur jag klarar av en vinter utan grillning.

Så duktig som jag är ska jag börja plugga NU på psykologiprovet som vi var imorgonbitti. dumma malin. måste fan klara det annars är jag död. känns inte helt ok om man säger så. vid 9 är det ju ett måste att kolla på bb. så kan inte plugga då heller. ja jag är helt körd.... Hoppas alla haft en bra helg, Puss!

Som dom alla flesta redan vet så tog Loreen hem Eurovision Song Contest 2012! Har nog aldrig varit så nervös och glad haha. känner mig som en stolt svensk nu!! FYFAN SÅ GUTT SVERIGE!!!! Grattis. haha. fan vilket bra anslut på en härlig lördag!!!! :D:D:D
image description
image description

Blogg.se är cp just nu så går inte lägga upp bilder. suck. men här är iallafall 2 bilder från balen! Så fina :)

sjukt nice att Mange Makers kom till lilla Oskarshamn faktist. haha. var passa jävla p12or som stod där framme först men dom tryckte vi bort. Men dom levererade och ägde. ja det kanske lät lite töntigt. men tror jag är kär i dom<333333">333333">333333">333333

Gick ner en sväng till parken efter och kollade på Melissa och Emil. finaste paret! inte alls avis på att Melissa tar studenten om 2 veckor :(((

Är ialf henne nu och får se vad som händer ikväll. blir att äta god mat med mamma och pappa iallafall. Ha en bra lördag alla, Puusss!

Bjuder på några bilder på kingarna och bilder från balen kommer lite senare, enjoy;

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204141894.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204141894.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204141894.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204141894.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142207.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142207.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142235.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142235.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142260.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142260.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142468.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3279904/images/2012/pic_204142521.jpg" class="image">

hola. sitter här nu ny duschad. bästa känslan som finns. blir snart att börja fixa sig för att dra till tolvskillingsmarknaden med brudarna. mange makers kommer ju så självklart måste man dit!! ;) vid 3 blir det att kolla på Melissa & Emil vid balen. det är sjukt vad tiden går snabbt!
Får se vad som händer ikväll. men blir antaglien en lugn kväll med eurovision song contest på tvn. nice. nä nu måste jag fixa mig. hoppas alla får en bra dag för det kommer jag! Puuusss

hej guys. måste bara säga att livet äger. haha posetivtjej! Skolan rullade på bra med as nice väder och filmtittande. slutade ned ett psykologiprov där jag kunde alla frågor. nöjd tjej. är hemma nu och hänger vid poolen. sol, bad, fint väder och helg=AWESOME. när mamma kommer hem från jobbet blir det att grilla med. hur nice som helst. Hoppas alla får en bra fredagskväll! Puusss


Beställde precis hem denna goding från Ginatricot.com för endast 299kr! Kan lova att dessa kommer att användas flitigt i sommar! H A P P Y G I R L
Hejsan guys. hur är det? själv är det hur bra som helst. vädret är ju kanon. dåligt bara att vi går i skolan hela dagarna och har massa plugg. men förutom det så äger livet just nu. bloggade ju inte igår. men hände inget speciellt. hade matte nationella typ hela dagen och sen engelska redovisning. gick väll sådära....

Hade sovmorgon idag till kl 11. gutt. och sedan jag kom hem vid halv 4 har jag bara varit ute i solen. tog mig även ett dopp i min kära pool. 19 grader. så var ganska uppfriskade om man säger så. hehe. Nä men nu ska jag ta tag i psykologin. sen blir det tvtime. Juste fan, idag kom mina kläder hem som jag beställde förra vecka :D happygirl, Puss!

Dagen började med engelska nationella. läs och hörförståelse. gick väll helt ok bortsett ifrån att dom sluddrade som fan på hörförståelsen.. dagen var allmänt seg och tråkig. men gutt med lite nice väder. sen jag kom hem har jag bara chillat och pluggat. mitt liv suger. blir att kolla på bb nu och sen dejta kudden, Puss!

Hola amigos. då var det söndag igen=söndagsångesT. hann inte blogga igår för hade fullt upp hela dagen. busy women. men blev iallafall att dra ut på sjön och steka med bästa Ingrid. hur nice väder som helst! ser ut som en kräfta nu. men det får man väll ta. åkte hem från henne vid 5. blev att grilla lite och sen blev det lite fest på kvällen. blev dock ganska lungt. men skönt att komma ut lite. hatar att sitta hemma på lördagar asså. blev lite vurpor här och där med det överlever man alltid! ;)

Idag då? vaknade för ca en halv timme sedan. har inte hunnit gjort så mycket än så att säga. men min dag kommer bara att bestå av pluggplugg&plugg. hatar skolan ibland asså. den dödar en. blir även att färga håret idag med. verkligen behövligt! ahh, nu ska jag inte tråka ut er mera. hoppas ni har haft en braa helg för det har jag, Puss!

bjuder på två bilder sen gårdagen;



Tja broes. Ligger just nu i Fannys soffa och chillar med henne och Ingrid. nice. var ute på havet förut idag med dom och Anna. hur nice som helst ska ni veta. kan sammanfatta dagen med båttur, grillning, kaos, upptäcksfärd, chill och allmänt awesome! tack för dagen brudar!

Ska snart åka hem till Ingrid så spenderar natten där. gutt. imorgon blir det förmodligen att dra ut på havet igen. om vädret tillåter. nä nu somnar jag när som. bloggar mera tomorrow guys. Puss!

Bjuder på två fina bilder sen idag, enjoy;

Hola. har ni gjort en dag som denna? själv har jag bara tagit det lungt. finns inte så mycket att göra när det är tråkigt väder. tråkigt. var och solade förut med syrran en sväng. börjar få liiite färg på magen. men detta är bara början. hehe. Nu ska jag iallafall kolla på hockey vm. Sverige-Tjeckien. G O S W E D E N hihi. vid 10 blir det såklart bb och sen ska jag nog sova. sköönt. ska upp ganska så tidigt imorgon. ska nämligen ut på lite äventyr på havet med fina vänner. hoppas bara att vädergudarna är på våran sida!! Hoppas alla haft en bra dag, Puss!

Kollade nyss på filmen "This means war". En av dom bästa filmerna jag sätt på länge! och "Real steel" med då. hehe. nä men ni som inte har sett denna, do it. helt klart värt det. Puss!

Beställde nyss hem dessa skönheter från Ginatricot.com för endast 99kr styck. snacka om att fynda!! Ganska så enkla plagg men dessa kommer användas flytigt i sommar! det vita linnet är också öppen i ryggen. beställde den orange jag bara för att färgen var så härlig. haha, är som jag är. Nu fattas bara ett par snygga jeansshort, ett par klackskor och en fin klänning sen är jag redo för sommaren!

H A P P Y G I R L ♥

Hola. as skönt att ha ledigt ska ni veta. känns som fredag fast det bara är onsdag. akward. satt ute i solen idag på förmiddan. räckte med två timmar och nu ser jag ut som en kräfta. inte så nice. åt nyss lite grillat och beställde hem tre nya toppar till min garderob. lägger in bilder på dom lite senare. nu ska jag ialf kolla på Missing och resten av kvällen blir bara chill. skönt. Puss!

Farmor och farfar kom precis förbi. dom sa att jag skulle få 200 kr om jag hoppade i poolen & badade. 11 grader kallt brrh. men gör nästan allt för lite pengar så nu är man 200 kr rikare! :D helt klart värt det. men fybubblan så kallt det var. nu i efterhand skulle jag nog inte göra om det. minst 22 grader ska det vara!

Annars idag har jag inte gjort mycket alls. skolan rullade på ganska segt. inte okej. min kväll kommer att bestå av enbart tvtittande. är värt det tycker jag! är ju lediga nu i 5 dagar också. liver äger. hoppas alla haft en bra dag, Puss!

Gammal bild på mig sen min konfirmation i 8an;
Måndag igen. man har inte sen ångersten jag brukar ha. för går ju bara imorgon också sen är vi lediga resten av veckan. awesome. skolan rullade på helt ok. var och solade en sväng förut med. hellre slösa massa pengar på att vara brun än vara blek och äcklig, right? Anyway, är hemma nu och sitter och läser lite spanska. intressant att veta, I know. Nä. men nu ska jag kolla på the tv resten av kvällen. sen sooova. Puss!

Bjuder på en bild sen i lördags, får se om jag lägger upp flera senare, enjoy;

Var ju hos Anna igår med tjejerna, alltid lika kul med er, love u gays! Var hemma runt 12 så blev en ganska lugn kväll. skönt det med ibland.

Idag då? Vaknade vid 11 och då drog jag till Björnhult och red Many Man. Johanna, Emma & jag tog oss en sväng i skogen. sjukt härligt väder att rida i. men känner redan träningsvärken. hahah otränadtjej.com. Har även övningskört lite & kollade nyss på filmen Real Steel. bästa filmen på länge. så den rekommenderar jag!! blir att kolla på bb nu och sen ska jag sova. hoppas alla haft en bra helg, Puusss!

Hola. sa ju igår att jag hade massa planer för idag. men ingenting av det blev gjort. mammas fel eftersom hon åkte till Kalmar. dumma mamma. men får ta och göra sakerna imorgon så då får ni reda på det ;)

Idag då? Vaknade runt 12 och sedan dess har jag bara chillat framför tvn. gutt. duschade nyss och nu väntar jag på att maten ska bli klar. ska börja fixa mig lite nu inför kvällens festligheter. ska nämligen till Anna med goa tjejer och fira min & hennes fördelsedag lite. hur nice?! men skulle ju inte skada om det kunde sluta renga någon j*vla gång. vill ha soool & sommar juuu. Hoppas alla får en fin lördagskväll, Pusss!

Hej på er. då var det fredags igen. fan så nice! sen jag kom hem har jag bara chillat och njutit av fredagen. åt lite grillat nyss & nu sitter jag bänkad framför hockeyn Sverige-Ryssland. go sweden!!! blir alltså en chillkväll. har massa planer tills imorgon men det skriver jag mer om tomarrow. Puss!

hola todos. har alla haft en bra dag? själv har min varit as go eftersom jag var hemma från skolan idag. åkte in till skolan vid 11 och gjorde samhällsprovet som jag missade igår ialf. och sen åkte jag hem igen. kände mig inte speciellt kry och var endon ingen viktig dag. men ska ialf till skolan imorgon :)

Så idag har jag bara chillat framför tvn. skönt att inte ha något att plugga på tills imorgon. var även och solade en sväng med syrran förut. måste bli lite brun nuu! Väntar på att klockan ska bli 9 för då börjar Revange sen blir det bb! Hoppas alla haft en bra dag, Puss!

hahah, såå jävla sant...

Som rubriken lyder. fick sommarjobb idag. när jag satt och väntade hos tandläkaren så ringde mobilen & jag fick jobb. mohaha. så jag kommer att tillberinga mina 4 första veckor på Dejegården. sjukt glaaad! Fick även reda på att den 18 juni åker tandställningen bort!! Kan fan inte bli gladare asså. köpte även hårfärg idag. nu blir det dags för förändring.

Är hemma nu och resten av dagen & kvällen blir det bara chill och plugg, börjar ju vid kl 11.00 imorgon. sjukt nice. Puss!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag. blir så himmla glad när alla säger grattis till en i skolan. nästan så att tårarna börjar rinna. eller? Haha nä men fick tillbaka historia provet sej igår. fick E. as glad!! och gjorde även mitt svenska nationella muntliga idag. as skönt att ha det gjort.

Blev att grilla när jag kom hem. fick bestämma maten eftersom jag fyller år. nice. morbror kom även förbi en sväng med min födelsedagspresent. Tack söta morbror :)) blir tv restan av kvällen nu. Puss!

Tja, läget? själv är det helt ok! Fyller ju år imorgon så kan inte bli mycket bättre! Dagen rullade på ganska snabbt. hade historia prov. kändes helt ok ändon. sen fick vi sluta tidigare today. awesome.

Ska snart äta lite. sen ska malin plugga hela dagen & kvällen. duktig tjeja. fast när jag skriver att jag ska plugga, brukar jag inte göra det? så jag ska INTE plugga idag. hihi. hoppas det hjälper. Blir att peppa för nationella muntliga imorgon & hoppas på det bästa på onsdag!!! Puss

Bjuder på denna goa låt, enjoy;

Då var det söndag igen. lite ångerst asså. får det varje söndag. Igår blev det ialf att grilla & lite med trevlig sällskap nice. John åkte precis hem så nu måste malin ta tag i pluggandet :( runt 4 kommer släkten hit för att ha lite kalas för moi. fyller ju år på tisdag så har det idag. nice. massa tårta och presenter, det gillar vi starkt! Aja hoppas alla haft en bra helg, Puss!



Har får ni några gobitar från Monkie. I know, inte världens roligaste färger till våren. men snygga, enkla, svarta plagg tackar man aldrig nej till! Enjoy

Hejsan alla kära bloggreaders. varit lite dålig på att uppdatera the last few days. sorry gays. men nu ska jag bli bättre! har inte hänt något speciellt dom senaste dagarna ialf så.

Idag fick vi reda på matteprovet sen förra veckan. fick E. världens gladaste :DD efter skolan blev det stan med mammi. valde ut mina egna fördelsedagspresenter. spännande att öppna dom sen. haha. men skönt att man får exakt det man vill :))

Blir att äta lite nu & senare blir det att övningsköra för första gången i hela mitt liv. se upp i trafiken. Haha!! Hoppas alla får en bra fredagskväll! Puss

Hola todos. kom precis hem från bio. kollade på The Avengers. lite seg i början men annars sjukt bra. tycker inte om action filmer igentligen. men denna var bra. kostade 110kr så tur att den var bra. nu kanske jag lät snål? men det är faktist lite dyrt för en bio i ruttna Oskarhamns biograf.

Annars idag har jag bara pluggat & tagit det lungt. blir att hoppa i sängen nu och tagga skolan imorgon. eller? Godnatt

Hola. vaknade för ett tag sen och nu har Ingrid & Fanny precis åkt hem. kvällen igår blev väll sådär. as rolig i början med tjejerna men mindre bra sen. var väll hemma här igår redan vid halv 1? akward. men tack brudar för kvällen!

Vad ska jag göra idag då? blir väll att gå ut och sätta sig i solen och plugga nu. hate school. måste även skriva mitt svenska tal. måste börja ta tag i skolan nu. bara 1 månad kvar typ. hur nice?! Aja, hoppas alla fick en trevlig Valborg! Puss