Då var det torsdag igen och snart helg. tycker tiden går sjukt snabbt men det är bara skönt. slutade vid kvart i 1 idag också för att median var inställd. nirregurre på det! fast lite synd endån för det är den roligaste lektionen vi har. Men iallafall, imorgon är det fredag och det betyder bara en sak, MASKINEN! så himmlans nice alltså! hoppas bara inte att det är massa småglin där.. Aja, bloggar mera imorgon eller någon annan dag haha Puss! 

Hola amigos. då var det ännu en ny skolvecka och dagen rullade på. älskar måndagar! Vet inte varför. dom är bara goa. har blivit en lugn dag och har presic rakat benen. bästa känslan! har även lärt mamma hur man använder instagram. coolast mamma ever haha! Väntar på att klockan ska bli 8 för då blir det Robinson för hela slanten! Hoppas alla får en najjsig kväll, Puss!

var ett tag sen jag bloggade nu. ett bra tag sen tycker jag. snart har iallafall en hel skolvecka gått. rullat på hyffsat iallafall och vårat schema är faktist helt ok! fast jag dör snart, fick ett fuckning underskåp.. är fär lång för det!! åhhh. nä men nu ska jag inte gnälla mera för det är ju faktist fredag imorgon!! Hade även första media lektionen idag och det verkar as nirre! Aja, ska kolla på lite biggest loser nu och sen får vi se vad kvällen leder moii, Puss!
som rubriken lyder. bara 2 dagar kvar till skolan börjar. jag kommer ihåg för 1år sen när jag började 1an och hur nervös jag var. nu i efterhand så är det inget att vara nervös för alls. är iallafall glad att vi 2or och 3or får en dag exrta sommarlov. mohaha. 
 
Anyway, idag har det varit äckligt varmt. inte kunnat göra någonting. varför ska värmen komma när skolan börjar? så typiskt.. Har varit den värsta sommaren på länge vad det gäller vädret, usch för sverige ibalnd alltså. Ska försöka att sova lite nu eftersom alarmklockan är ställd kl 9 så jag vänjer mig liite iallafall.. Puss!
inte bloggat på några dagar nu men har inte hänt så mycket. suger. har iallafall varit i stan och gjort massa ärenden och idag fyllde jag även i min tatuering. snacka om att man blir sugen på att skaffa en till. fast tror att det blir att göra det snart så tummen upp på det! Åt nyss god middag med la familia och nu ska snart alla iväg och ha skojj utom jag. forever alone typ. haha nej gud vad jag är emo nu känner jag.. Hoppas alla får en bra fredagskväll, Puss!
Björnstammen med Ingrid och Amanda, saknar den tiden... 

Då var det bara 1 vecka kvar till skolan börjar igen. fattar inte vart detta sommarlov tog vägen. sjukt vad tiden gått snabbt. och för att vara ännu mera negativ så fick vi ett piss schema. som vanligt.

Anyway, igår blev det en hel dag i Kalmar med mamma och Melissa. fick med mig hem bland annat skor, underkläder, jeans och tröjor. behövligt inför hösten. over and out, puss!

Glömt bort bloggen igen. eller rättare sagt har inget att skriva om. i fredags blev det inget Kalmar för min del utan en lugn hemmakväll med film och gottigheter, mys! Lördags, alltså igår blev det utgång. helt okej kväll men kunde varit mycket bättre. Saknade fannny&anna :( xD
Idag har jag inte gjort någongting alls, ska iallafall kolla på American pie reunion nu och sen sova för imorgon blir det att gå upp tidigt för bege sig till Kalmar för shopping! puss

hola. igår var det den efterlängtade Rix fm. Kvällen var braa men kunde varit roligare. satt vid slottet och chillade med brudarna nästan hela kvällen. hur nice som helst! YOLO. fast det var ganska så dött på Kalmars gator så drog hem redan vid 12.

Idag då? Har inga planer planerat, så får se vad som händer. bloggar antingen senare eller tomarrow! Puss

Bjuder på en bild sen igår;

Som rubriken lyder, ska in till stan en sväng nu för lite ärenden. ska bland annat köpa öronöngen, hårfärg, presenter och klippa mig. #behövligt Puss!

Dålig update I know. torsdag till fredag blev det att åka till basthult till Ingrids stuga med brudarna. myys. YOLO! Kom hem vid halv 12 igår natt och nu sitter jag och chillar vid poolen. nice. lördag idag då alltså och det betyder bara en sak, partyy! Vet inte riktigt vart vi ska än men vi får se vart kvällen leder oss, yolo! haha puusss!