ojsan. var ett tar sen sist men har endon inte så mycket att skriva om. har knappt hänt någonting alls sedan jag bloggade senast. varit sjuk i 1 vecka.. livet suger. men nu är jag nästan helt frisk igen, har bara lite hosta. och idag är även sista dagen jag tar mitt pincillin. gutt! Det var allt för mig, Puss!
 

Hola. suger på att blogga. allt suger. har varit sjuk sen i söndags. feber, hostat och dött. typ. febern har iallafall försvunnit men har fått inflamation i luftvägarna så går på penicillin i 1 vecka. livet suger. Aja, igår var jag på Kolmården med Emma, Jani, oliver och sen så mamma och pappa. lyckad dag! Idag har jag bara hängt vid poolen och ikväll ska vi till min faster för middag. mysigt. Och om jag blir bättre så blir det öland imorgon med brudarna, #hoppashoppashoppas!! Puss

hejsan på er mina kära vänner. bloggade ju inte igår så tänkte skriva om gårdagen. blev utgång med dom bästaste. kanske lite för hårt för min del haha. Men blev en sjukt lyckad kväll och nu så taggar vi Öland på Fredag! Idag har jag alltså bara tagit det lungt. chillat lite vid poolen med pikatco som jag fick med mig hem igår <3<3 Aja, är helt slut så ska nog hoppa i sängen nu, Puss&godnatt!
 
Bjuder på en bild sen igår;
Som rubriken lyder. är så jävla trött på det eviga regnandet och dåliga vädret. det går inte en dag utan att det ska regna. hatar Sverige ibland alltså. vill bo på hawaii!! har inte hänt något speciellt denna vecka, eller inget jag kommer på nu iallfall? Aja, fredag igen, gutt! Ska snart iväg till min morbror för lite godmat och chill. och imorgon hoppas jag på utgång! känns som det var år sen :o Hoppas alla får en bra kväll, Puss! 

Som rubriken lyder. idag när Melissa kom hem från jobbet blev det en spontan roadtrip till Västervik. haha fråga mig inte hur vi hamnade där. och kan säga att utbudet var värre än väntat och ännu värre blev det när man inte hittade... Kalmar är det enda rätta! Fick iallafall med mig hem en as mysig tjocktröja, en skrikrosa skjorta och en väska. ganska nice med oväntade och spontana köp. ligger i sängen nu och ska sova lite snart, så puss&godnatt! Min nya älsklingströja :*

Kom precis hem efter en kväll med dom bästa tjejerna. varit ute på sjön och grillat, planerat Ölands resan, chillat osvosv. awesome. Är helt slut nu så blir att hoppa i sägen, puss! Bilder sen dagen, enjoy;

Hola. känner mig duktig nu. Uppdaterar två dagar i rad för första gången på år. typ. igår blev det som sagt att vara med girlsen. lyckad kväll som alltid trotts allt drama... Idag har jag varit på 1års kalas för Oliver nästan hela dagen. #sötunge. Kom hem runt 7 och sedan dess har jag bara chillat. skönt. Nä ska nog hoppa i säng snart, puss&godnatt! 2 bilder sen igår&idag, enjoy;

Då var det fredag igen. nice. till och med fredagen den 13. scary. haha nej men som sagt idag var det sista arbetsdagen. nu börjar sommarlovet på riktigt! hoppas bara att vi får lite fint väder snart.... Annars då? Ikväll blir det att åka till pviket med girlsen för massa myys med middag och badtunna. gutt. Ja, har inte så mycket att skriva, as always. hoppas alla får en bra fredagskväll, Puss! 
hola. idag är det torsdag men det känns som fredag. akward. kanske för att pappa har tagi semester eller för att vi åt tacos nyss? bra fråga. men som sagt torsdag är det. imorgon är det min sista arbetsdag. kommer bli sjukt skönt men kommer faktist att sakna ungarna. iallafall vissa haha. Ikväll blir det bara att ta det lungt eftersom jag ska upp tidigt imorrn och har lite planer tills imon kväll, men får se hur det blir! så bloggar alltså mera imorgon, Puss! 
Då var man inne på sin sista jobbarvecka innan det "riktiga" sommarlovet börjar, skönt! Har iallafall haft en awesome helg med mina tjejer på Latitud. goa männsiskor, go musik osvosv. bääst! har igentligen inte så mycket att skriva. men är så sjukt jävla förbannad..... haha nej men typ. ska snart hoppa i poolen en stund för att svalka av mig min ilska ;) Puss! 
 
Bjuder på två bilder sen helgen, enjoy; 
hola. vad händer folket? själv har jag nyss färgat håret mörkbrunt, lyssnar på musik och peppar tills imorgon för då smäller det #latitud57. hoppas bara att vi slipper regnet. annars har veckan varit ganska lugn med jobb och njutit av solen som stått på shcemat. igår var det ju onsdag, den så kallade lill-lördagen, tillberingades med gutt folk, poolparty for life! Nä nu har jag ingenting mera att skriva. intressant inlägg jag vet. Puss!