hello. läget? själv det är prima. synd bara att tiden går så jäkla söligt när man vill att den ska gå fort. idag blev det iallafall att dra till stan en sväng med Sophie för att köpa det sista tills halloween och tog även en mysfika. så himmlans nice på hösten.
 
Imorgon har jag ingenting mera planerat än att kratta löv. haha. måste ju vara lite snäll så jag får som jag vill ;) hade även tänkt att sammanfatta företagsekonomin så jag har det gjort. duktig tjej! 
 
Nä, har inget mera att skriva så blir att sätta på en film nu & sen sova, Puss!
hola. var ett tag sen nu. igen. dom senaste veckorna har rullat på bra. kan inte fatta att höstlovet börjar på måndag. det är sjukt vad tiden går snabbt. snart jul med ju, så himmlans mysigt! + att jag längtar sönder som bara den tills nästa helg. då blir det utgång med brudarna. älskar halloween alltså! :) 
 
Nä men nu är det iallafall lördag. för er som lite visste det lixom. har varit ensam hemma hela kvällen. så skönt ibland alltså! har bara tagit det lungt framför tvn och i bubbelbadet. så gutt! :) Hoppas alla haft en bra kväll, Puss!
Var ett tag sen jag bloggade nu. men har ingenting vettigt att skriva igentligen och saknar insperation. men nu var det iallafall fredag igen, så himmlans skönt! sen jag bloggade sist har dagarna bestått av massa plugg, träning, myskvällar, lasergame med tjejerna osvosv. trevligt. 
 
Åt nys min favotir mat. pepparbiff, hasselbackspotatis och grön pepparsås. mums. väntar nu på att klockan ska bli 8 för då är det dags för X-factor. blir en lugn hemmakväll idag med mamma och pappa, mys! Hoppas alla får en bra fredagskväll, Puss!

Har haft en awesome helg med massa mys i fredags och igår blev det den efterlängtade festen hos Ingrid!:) blev en grymt lyckad kväll som man kommer att minnas länge! Somnade runt halv 6 och gick upp vid 10 så idag är jag ganska så död haha men lätt värt! Tack alla för kvällen!:)

Kom precis hem från Ingrid och ska äta lite snart sen sova, behövligt! Hoppas alla haft en bra helg, puss!!

hola. denna dagen har inte varit min vän. mina byxor gick sönder och har varit allmänt sur sen jag kom hem och är 1000kr fattigare. fuck life. haha nej nu ska vi inte vara såna. bonde söker fru börjar ju snart!! ;) 
 
Anyway, vad menas med rubriken? jo, det är bara 3 dagar tills brakarfesten drar igång. typ så iallafall ;) är hur pepp som helst haha! Nä men nu måste jag fan duscha för mammi ska göra flätor på mig. Puss!
Klickade nyss hem dessa fyra från Gina Tricot. ganska bacis. men behövligt, snyggt och bekvämt! Lyckan som uppstår när man tror man hade 500 på kortet sen hade man visst 3700 :D
Min klänning från Nelly kom även hem idag. lika fin som på bilden!