Idag kom den första "riktiga" snön. utanför fönstret är gräsmattan helt vit. kom lite tidigt tycker jag, men ganska mysigt endon! Idag på median lyssnde vi även på jul musik så julkänslorna börjar faktist att komma. så himla nice! Vill bara ha julafton & nyår nuuuu!! 

Skrev nyss ett helt jävla inlägg typ på 1000 ord som försvann #argtjej!

Aja får väll fortfatta mig, i fredags blev det xfactor mys med Ingrid och igår blev det som sagt Ullared. Sjukt kul men jobbigt. köpte inget speciellt utan mest julklappar och små saker :) kam sammanfatta helgen med peka peka snopp snopp & jobbiga kärringar haha! Aja, puss!

tja. var ett tag sen igen. skriver fan det varje gång? fast det är bara för att jag aldrig vet hur jag ska börja. men iallafall, fick reda på mitt prov i företagsekonomi i tisdags. trodde jag skulle få typ ett E för kändes inte bra. men fick faktist ett C, fatta hur glad jag blev?! :D fan så duktig jag är. 
 
Aja, har precis skrivit klart min ideologi som ska in på söndag. gjort det idag för hela helgen är fullbokad. Imorgon kommer ingrid hit och sover här för på lördag drar vi nämligen till Ullared. fan så nirre att gå upp vid kl 4 en lördag! känns lite b att alla är typ på SHM och vi ska till Ullared haha. men det är gutt det också! :) 
 
Nä, nu ska jag ut och övningsköra lite med pappa, as nervös! har aldrig kört i mörkret innan eller med pappa. vi kommer döö. haha Puss! 
  ♥

Idag är det en underbar dag känner jag. lediga från skolan och vädret är kanon fint! kom nyss in efter att ha övningskört lite med mamma. gick faktist as bra idag! nu ska jag väll plugga lite så jag får det gjort, sen blir det bara att chilla resten av dagen. så himla nice. Puss!

Veckan har rullat på bra och ikväll blir det att se Breaking Dawn par 2 på bio med Ingrid & Amanda :) har längtat så jäkla länge så är sjukt pepp! Laddade nyss upp med Part 1 så jag skulle komma ihåg lite. Hoppas alla får an bra fredags kväll, Puss! 
Hej! var ett tag sen jag bloggade nu men veckan har rullat på som vanligt. fick reda på mitt pyskologi prov, blev ett C så är faktist nöjd! Annars har det inte hänr något speciellt. i fredags blev det mys med familjen hela kvällen.
 
Igår åkte jag till Ingrid för att spendara natten där. var meningen att vi skulle ha film kväll men vid kl 10 drog vi till stan för lite fest. var dock nyktra haha. men det var nice faktist. kul med lite nytt folk :) nä nu måste jag fan plugga för har prov på tisdag, Puss! 
Random bild från USA 2008 
 

Kände att det var dags att uppdatera bloggen lite. eller aa, designen. den andra var så himla tråkig men är faktist nöjd med denna. intressant inlägg I know haha godnatt!

tja. hur mår alla idag såhära dagen efter? själv mår jag faktist kanon. konstigt nog haha. men har ont i hela kroppen och kan knappt gå xD Var ju som sagt det efterlängtade halloween firandet igår. go förfest med gutt folk & sen blev det Apollo. var faktist en mycket lyckad kväll!

Bild på mig och bästa Ingrid;

Har letat efter en militär färgad tröja hur länge som helst & nu är det äntligen min, lycklig! Endast 149kr från Ginatricot.com 
Hola amigos! Igår kväll hade jag & Ingrid tänkt att gå på Halloween bion i stan, men självklart var det fullbokat. så blev istället en skräckfilmskväll hemma hos Ingrid med henne och Fanny :) lika bra det! Blev också att sova där och idag har vi gjort lite allt möjligt. lagat gormemiddag, bakat brownis, kollat på film, taggat till lördag osvosv. nice.
 
Nu sitter jag här forever alone och ska snart sova. imorgon är det veckans bästa dag också. tummen upp på det. fast kommer inte kännas lika underbar eftersom vi varit lediga hela veckan. Aja, Godnatt!